HUOM! Webinaari siirtyy ensi vuodelle. Ilmoitamme ajankohdan myöhemmin, seuraathan viestintäämme!Tämän vuoden Keko-valmennusjaksot eli kehitysvammaisille aikuisille ja heidän ohjaajilleen suunnatut elintapavalmennusryhmät on saatu päätökseen. Tervetuloa Miina Sillanpään Säätiön maksuttomaan webinaariin, jossa kerromme tarkemmin Keko-valmennuksen sisällöstä, toteutustavoista ja ennen kaikkea kokemuksista. Vieraana webinaarissamme on tämän vuoden ryhmien osallistujia. Tule kuulemaan kuinka tavoitteissa onnistuttiin ja mitä uusia vinkkejä ryhmien ohjaajat saivat valmennuksesta matkaansa.

Ohjelma

9.30–9.35 TervetuloaUlla Arifullen-Hämäläinen, kehittäjä ja Tomi Nevalainen, kehittäjä, Keko -hanke, Miina Sillanpään Säätiö sr9.35–9.55 Keko-valmennuksen taustat ja tavoitteetUlla ja Tomi esittelevät Keko-valmennuksen ja kertovat sen taustoista ja tavoitteista9.55–10.20 Valmennettavien haastatteluValmennukseen osallistuneet ohjaajat ja kehitysvammaiset henkilöt kertovat haastattelussa kokemuksiaanKeko-valmennuksesta.10.20–10.30 Keskustelua aiheen tiimoiltaWebinaari järjestetään Teams-alustalla, kesto noin 60 min.Webinaarin osallistujalinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin päivää ennen webinaarin ajankohtaa. Kaikki ilmoittautuneet saavat webinaarin jälkeen myös linkin tallenteeseen, joka on katsottavissa kaksi viikkoa.

Tervetuloa!

Tutustu Keko-valmennukseen, joka on työikäisille kehitysvammaisille henkilöille ja heidän ohjaajilleen suunnattu elintapavalmennus.