Haluatko olla mukana kehittämässä vapaaehtoistoimintaa ja etsivää vanhustyötä?Miina Sillanpään Säätiö hakee

Hankekoordinaattoria SenioriKamu -hankkeeseen

SenioriKamu – sosiaalista tukea ja toivetapahtumia -hankkeen (2023–2025) tavoitteena on lieventää ikääntyneiden turvattomuuden ja yksinäisyyden kokemuksia sekä edistää osallisuutta. Hankkeessa etsitään ja valmennetaan vapaaehtoisia henkilöitä SenioriKamuiksi ikäihmisille. Muodostuneille kamupareille järjestetään toivetapahtumia tuomaan arkeen mielekästä sisältöä ja tekemistä. Kyseessä on säätiön koordinoima yhteishanke Harjulan Setlementti ry:n kanssa. Säätiö vastaa toiminnasta Helsingissä (Kontula ja Malmi) ja Harjulan Setlementti Lahdessa.Hankkeessa teet etsivää työtä, valmennat vapaaehtoisia, organisoit kamupareja ja suunnittelet sekä toteutat toivetapahtumia. Viestit hankkeesta ja sen tuloksista sekä toimit verkostoissa. Vastaat hankkeen toiminnasta, taloudesta ja raportoinnista. Työtäsi tukevat säätiömme muut asiantuntijat ja yhteistyökumppanit.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta ikäihmisten kanssa toimimisesta ja etsivästä työstä
  • vapaaehtoistoiminnan kentän tuntemusta
  • verkostotyön osaamista
  • kehittävää, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
  • kokemusta tai innostusta hanke- ja kehittämistyöhön.

Tarjoamme:

  • monipuolisen, merkityksellisen ja uutta luovan työn
  • osaavan ja innostavan työyhteisön tuen
  • joustavat työn tekemisen käytännöt.

Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2025 hankkeen päättyessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työpiste sijaitsee Helsingissä. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisätietoja SenioriKamu -hankkeesta löydät verkkosivultamme.Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.9.2023: https://q.surveypal.com/SenioriKamu-hakemus-2023Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi, jotka olet nimennyt sukunimesi mukaan.Tiedustelut:Kehittämisasiantuntija Elisa Virkola, puh. 044 491 4605,ti 29.8. klo 14–16 sekä pe 1.9. klo 13-15.Miina Sillanpään Säätiö on yleishyödyllinen yhteisö, joka järjestää, edistää ja tukee aikuisväestön kuntoutusta, ikääntyneiden asumista ja muita palveluja sekä kansanterveyttä vahvistavaa tutkimusta ja kehittämistä.

Hyvä arki ikääntyvälle – Rohkeaa kehittämistyötä, jotta me kaikki voisimme ikääntyä paremmin.www.miinasillanpaa.fi