Miina Sillanpään Säätiö hakee kehittäjää, joka koordinoi Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla -hankkeen toteutusta vuosina 2018–2019.Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Pikku Huopalahdessa asuvien yli 65-vuotiaiden senioreiden mielenterveystaitoja ja mielen hyvinvointia yhteisöllisyyden ja ylisukupolvisen toiminnan avulla. Ylisukupolviseen toimintaan senioreiden ohella osallistuvat yläasteikäiset nuoret. Hankkeen toimintamuodot suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti yhdessä senioreiden ja nuorten kanssa. Kehittäjän tehtävä on sidottu Sosiaali- ja terveysministeriön myöntämään terveyden edistämisen määrärahaan.

Kehittäjä

Kehittäjänä vastaat hankkeen kokonaiskoordinaatiosta ja teoriapohjaisesta toteutuksesta sekä paikallisesta ja valtakunnallisesta viestinnästä. Sinun vastuullasi ovat ideointityöpajojen järjestäminen, ryhmätoiminnan ja valmennuksen toteutus sekä yksilöohjaus. Kehittäjän työ perustuu yhteistoiminnalliseen ja verkostomaiseen työotteeseen.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ja osaamista tutkimuksellisesta kehittämistyöstä. Arvostamme innovatiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä perehtyneisyyttä terveyden edistämisen sisältöihin, joista keskeisiä teemoja ovat mielenhyvinvointi, liikunta ja terveellinen ravitsemus. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Tehtävä edellyttää monipuolisia yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kiinnostus tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen hanketyössä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, merkityksellisen ja uutta luovan työn. Saat myös tilaisuuden kehittää osaamistasi moniammatillisessa ja kannustavassa työyhteisössämme. Työsuhde on määräaikainen ja se alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat kehittämispäällikkö Helena Launiainen p. 040 9523239, helena.launiainen@miinasillanpaa.fi tai tutkimuspäällikkö Anne Rahikka p. 040 5355223, anne.rahikka@miinasillanpaa.fi.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 11.2.2018hakemukset@miinasillanpaa.fi