Logo 350x235

Miina Sillanpään Säätiö hakee kehittäjää, joka koordinoi Kuu kiurusta kesään – Elinvoimaa luonnosta ikääntyneiden omaishoivaan hankkeen toteutusta vuosina 2017–2019. Hankkeen tavoitteena on omaishoitajien ja -hoidettavien koetun hyvinvoinnin edistäminen elvyttävän luontoperustaisen toiminnan ja virtuaalisen luontoympäristön avulla. Yhteistyöhanke ja kehittäjän tehtävä on sidottu Sosiaali- ja terveysministeriön myöntämään STEA-avustukseen.

Kehittäjä

Kehittäjä vastaa hankekokonaisuuden suunnittelusta, toteutuksesta sekä valtakunnallisesta ja paikallisesta koordinaatiosta ja viestinnästä. Hänen vastuullaan ovat myös hankkeessa järjestettävien tarinatyöpajojen ja ryhmätoiminnan suunnittelu ja toteutus. Kehittäjä osallistuu virtuaalisen luontoympäristön suunnitteluun ja hänen työnsä perustuu yhteistoiminnalliseen työotteeseen.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta hanke- ja kehittämistyöstä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen- ja englanninkielen osaamista. Eduksesi katsotaan kokemus järjestötyöstä, tarinallisista menetelmistä ja luontoperustaisesta toiminnasta. Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelutapaa, oma-aloitteista, innostunutta ja sitoutunutta työotetta sekä kiinnostusta tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen hanketyössä. Hanke toteutuu useilla paikkakunnilla ja edellyttää matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, merkityksellisen ja uutta luovan työn. Saat myös tilaisuuden kehittää osaamistasi moniammatillisessa ja kannustavassa työyhteisössämme. Työsuhde alkaa 1.3.2017 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.2 ja 14.2. 2017 kehittämispäällikkö Helena Launiainen puhelin 040 952 3239.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 16.2.2017 helena.launiainen@miinasillanpaa.fi

STM_tukee_Veikkauksen_tuotoilla_Sininen_RGB 100