Miina Sillanpään Säätiö on tänään 30. elokuuta julkaissut uudistetut nettisivunsa! Modernit ja helppokäyttöiset sivut tarjoavat entistäkin paremman mahdollisuuden tutustua Säätiön monipuoliseen toimintaan, kehittämishankkeisiin ja historiaan. Uudistuksen myötä kävijöiden on entistä helpompi löytää tietoa esimerkiksi ikäihmisten hyvinvointia edistävistä palveluista, ajankohtaisista tapahtumista sekä vaikuttamistyöstä.

Tutustu "Tietoa meistä" -osioon, jossa kerromme Säätiöyhteisöstämme, toiminnastamme sekä Miina Sillanpään elämäntyöstä. Ajankohtaista-osiosta löydät uutiset, blogit, tapahtumat, uutiskirjeemme sekä tiedot ryhmätoiminnasta ja oppilaitosyhteistyöstä sekä avoimista rekrytoinneista.

Kaikki kehittämishankkeet on nyt koottu "Kehittäminen ja toiminta" -osion alle ja jaoteltu teemojen mukaan. Esimerkiksi liikuntaan kannustava senioreiden Kunnon kaveri -toiminta löytyy "Aivoterveys ja elintavat"-osiosta. Kehittämisen ja toiminnan alta löydät myös sosiaaliset innovaatiot ja palvelumme sekä aiemmissa hankkeissa luodut toimintamallit ja aineistot.

Lisäksi navigaatiosta löydät omat osiot ja voit tutustua Miina Sillanpään Tulevaisuusakatemiaan ja vaikuttamistyöhömme, jotta me kaikki voimme ikääntyä paremmin!

Tervetuloa tutustumaan!

Osoite on vanha tuttu: www.miinasillanpaa.fi

Otamme mielellämme vastaan myös palautetta uusista nettisivuistamme. Voit antaa palautetta täällä!