Etsimme liiketoimintalähtöistä ja kehittämisorientoitunutta

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

Wilhelmiina Palveluihin

Liiketoimintajohtajana johdat määrätietoisella ja ihmiset mukaan saavalla otteella Wilhelmiina Palveluiden Taavetin yksikköä. Vuonna 1995 avautuneessa Taavetissa on ympärivuorokautisen palveluasumisen koteja sekä senioriasuntoja. Taavetin henkilöstön määrä on 100. Koko yhtiössä on noin 140 työntekijää.

Liiketoimintajohtajana päävastuualueesi ovat Taavetin liiketoimintayksikön:

  • Liiketoiminnan taloudellinen ohjaus ja seuranta.
  • Operatiivisen toiminnan johtaminen ja toimintakulttuurin kehittäminen.
  • Henkilöstöhallinnosta vastaaminen sisältäen henkilöstön saatavuuden, hyvän perehdytyksen, työnantajakuvan johtamisen.
  • Asukaspaikkojen markkinoinnista ja myynnistä sekä hyvän täyttöasteen toteutumisesta vastaaminen. Osallistuminen julkisiin tarjouskilpailuihin.
  • Laadukkaan omais- ja läheistyön toteuttaminen.
  • Viestintä eri viranomaisille, asukkaille, omaisille ja henkilöstölle.

Lisäksi sinulla on yhtiössä myös matriisivastuita, jotka liittyvät palveluprosessien kehittämiseen erityisesti kannattavuus ja erinomainen asukaskokemus huomioiden. Lopulliset matriisivastuusi täsmentyvät osaamisalueidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Olet yhtiön johtoryhmän jäsen.

Säätiöyhteisömme arvojen mukaisesti tähtäät tehtävässäsi erinomaiseen asukas- ja läheiskokemukseen, erinomaiseen henkilöstökokemukseen sekä toiminnan kannattavuuteen.

Pääset vaikuttamaan säätiöomisteisen, merkittävää yhteiskunnallista tehtävää toteuttavan yhtiön toimintaan ja sen jatkuvaan kehittymiseen.

Mitä edellytämme Sinulta:

Tehtävässä menestyäksesi Sinulla on erittäin vahva kokemus ja hyvät näytöt hoiva-alan liiketoiminnasta ja liiketoiminnan kestävästä johtamisesta. Edellytämme kokemusta palvelutuotannon kustannuslaskennasta ja kustannusanalyyseista. Sinulla on myös laaja näkemys ja tuntemus henkilöstökysymyksistä ja kyky löytää ratkaisuja paineistetuissakin tilanteissa. Sinulla on kokemusta sote-alalta ja sote-alan korkeakoulututkinto on eduksi.

Olet dynaaminen, luova ja eteenpäin katsova johtaja, jolla on kykyä ja halua johtaa palveluliiketoimintaa näkemyksellisesti, palveluja uudistaen ja kannattavuus varmistaen. Sinulla on hyvä tuntuma alan kehitykseen ja pystyt luontevasti kommunikoimaan alan yhteistyöverkostoissa ja rakentamaan tuloksellista, hyvää sidosryhmäyhteistyötä.

Liiketoimintajohtajana kuulut Wilhelmiina Palvelut Oy:n johtoryhmään. Raportoit yhtiön hallituksen puheenjohtajalle. Tehtävä on vakituinen.

Edellytämme rikosrekisterilain mukaista rikosrekisteriotetta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Hallituksen puheenjohtaja Soile Kuitunen, puh. 044 781 3117, tavoitettavissa 16.8. klo 15–16 ja 19.8. klo 16–17.
  • Johto Advisorsin konsultti Jaana Pollari, puh. 0400 849 609.

Lähetäthän CV:si ja hakukirjeesi 22.8. mennessä osoitteella https://bit.ly/Liiketoimintajohtaja.

Wilhelmiina Palvelut Oy tuottaa ikääntyneiden asumispalveluita. Visiomme on:
”Jotta me kaikki voimme ikääntyä paremmin”.

Teemme rohkeaa työtä paremman ikääntymisen, ihmisten osallisuuden ja arvokkaan vanhuuden puolesta.

Olemme kokonaan Miina Sillanpään Säätiön omistama yritys.